KAJ JE BODYPUMP?

LesMills BODYPUMP je trening z utežmi, ki krepi celo telo. Omogoča najhitrejšo pot do popolne postave, izgube odvečne maščobe ter oblikovanja telesa.

Skozi najučinkovitejše vaje iz fitnesa, kot so počepi, potiski, dvigi in upogibi, povečuje vzdržljivost v moči vseh glavnih mišičnih skupin v telesu.

Primeren je tako za moške kot tudi za ženske in ob odlični glasbi, strokovno podkovanih inštruktorjih in odlični glasbi in lastni izbiri obremenitve omogoča doseganje zastavljenih vadbenih ciljev – hitro!

POZITIVNI UČINKI VADBE

Povečana vzdržljivost v moči

Povečana tonizacija mišic

Povečana poraba kalorij

Pospešena izguba maščobe

Povečana stabilizacija sklepov

Ne povečuje mišične mase

Izboljšana telesna pripravljenost

Povečana gostota kostnega tkiva

Pogosta vprašanja

KAKO NAJ ZAČNEM?

Za vsak Les Mills program obstajajo opcije različnih intenzivnosti, težje in lažje, s katerimi lahko vsak trening prilagodite svoji trenutni fizični pripravljenosti. Za začetek torej potrebujete le športno opremo, brisačo in plastensko z vodo, vse ostalo pa vam bo na voljo v vašem centru. Svetujemo pa vam, da se pred prvim obiskom posameznega treninga spoznate z inštruktorjem, ki vam bo predstavil trening in opcije, primerne za začetnike.

KOLIKOKRAT NA BODYPUMP?

Priporočeno število posamezne vadbe na teden je odvisno predvsem od vaših vadbenih ciljev, zato se o tem posvetujte s svojim inštruktorjem.